BRYAN FERRY – Zaterdag 15 Juni 2019, BOZAR (BRUSSEL)

De Britse muzieklegende Bryan Ferry komt opnieuw naar België, dit keer houdt hij op zaterdag 15 juni halt in Bozar, Brussel. De voormalige frontman van Roxy Music zal tijdens dit concert zijn grootste hits, enkele covers en ook minder bekende parels uit zijn omvangrijk oeuvre spelen.

bryan-ferry

De invloed van Bryan Ferry op de hedendaagse popmuziek kan niet genoeg benadrukt worden. Sinds zijn debuut metRoxy Music in 1972, wordt Ferry internationaal geprezen als één van de meest vernieuwende en stijlvolste muzikanten uit de pop- en rockmuziek.

In zijn lange carrière combineerde Bryan op subtiele wijze Amerikaanse glamour en Europese verfijning en groeide hij uit tot een uniek stijlicoon dat tegelijk klassiek en hedendaags aanvoelt. Zijn laatste wapenfeiten zijn ‘Dylanesque’ (2007), ‘Olympia’ (2010), ‘The Jazz Age’ (2012) en ‘Avonmore’ (2014).

Bryan Ferry en BOZAR zijn alvast klaar voor tijdloze versies van “Slave to love”, “Ladytron”, “More than this”, “Avalon”, “Love is the drug”, “Virginia Plain”, “Do the Strand” en “Jealous Guy”.


Henry Le Boeufzaal
Ravensteinstraat 23
1000 BRUSSEL

TARIEVEN

Normaal tarief : € 84 – 68 – 58 – 39 – 19

Info & Tickets: Bozar

De tickets zullen vanaf 19 september om 9:30 on line beschikbaar zijn


Productie: Greenhouse Talent