JOE BONAMASSA ZATERDAG 11 MEI 2019 – KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL

Afgelopen zomer stond hij nog in een uitverkocht Kursaal Oostende, maar op 11 mei 2019 zal Joe Bonamassa in het Koninklijk Circus opnieuw de pannen van het dak spelen!

Joe-Bonamassa-pic1-800x445

Iedereen die hem ooit live zag, weet dat dit opnieuw een zinderend bluesrockconcert wordt. Zijn eerste bluesrockplaat nam hij in 1994 op met Bloodlines, een groep met de zonen van Robby Krieger (The Doors) en Miles Davis. Joe speelde ook in Black Country Communion, een supergroep met Glen Hughes (Deep Purple, Black Sabbath), Jason Bonham (Led Zeppelin) en Derek Sherinian (Billy Idol, Dream Theater). Daarnaast was hij lid van Rock Candy Funk Party en werkte hij succesvol samen met Beth Hart. De lijst van legendes met wie hij samengespeeld heeft, is eindeloos: van Eric Clapton, Stephen Stills, Buddy Guy, Robert Cray, Steve Winwood tot Joe Cocker.

Eerder in september kwam zijn – inmiddels al – dertiende album uit. Met ‘Redemption’ brengt Joe Bonamassa een ode aan zijn grote idolen Eric Clapton, Jeff Beck en Jimmy Page. Bonamassa laat op zijn nieuwste plaat een zeer kwetsbare kant van zichzelf zien en trakteert zijn luisteraars op een uitgebreid pallet aan klanken en kleuren, met nummers die hartverscheurend en tegelijkertijd ook hoopvol klinken. Maar de muziek van Joe Bonamassa bereikt slechts live, onder de gloed van de spots, zijn volle intensiteit. Getuige hiervan zijn de talloze officieel uitgebrachte concertregistraties.

71VtgR-TuHL._SL1241_

Tickets voor het concert van Joe Bonamassa op zaterdag 11 mei 2019 in Koninklijk Circus gaan in verkoop vanaf vrijdag 9 november om 10u via greenhousetalent.be.

Koninklijk Circus
Adres: Onderrichtsstraat 81, 1000 Brussel
Telefoon: +32 9 234 14 00

Tickets: Ticketmaster